Globe Trade Centre S.A. (GTC), jedna z wiodących firm na rynku nieruchomości komercyjnych w regionie Europy Środkowo-Wschodniej mianowała z efektem natychmiastowym Justinę Ivan na stanowisko Office Leasing Director.

Justina Ivan posiada wieloletnie doświadczenie menedżerskie oraz wiedzę w zakresie wszystkich obszarów branży nieruchomości komercyjnych, które zdobyła pracując na różnych stanowiskach w firmie GTC w regionie Europy Środkowo-Wschodniej od 2008 roku. Justina Ivan przez 3 lata pełniła funkcję Dyrektora ds. Sprzedaży i Marketingu w GTC, a następnie objęła stanowisko Asset Manager sieci galerii handlowych Galleria. 2011 rok spędziła w Bułgarii, gdzie była odpowiedzialna za wszystkie aspekty działalności Galerii Stara Zagora oraz jej stabilizację poprzez wprowadzenie długoterminowej strategii i stworzenie stałego zespołu zarządzającego.

Przez kolejne cztery lata Justina Ivan zajmowała stanowisko Dyrektora ds. Leasingu Komercyjnego w GTC w Republice Czeskiej. Wśród jej wielu sukcesów zawodowych można wymienić m.in. osiągnięcie 100% poziomu najmu oraz stabilizację działalności Harfa Office Park poprzez zawarcie umów najmu z takimi klientami, jak ING Bank, LG Electronics, Canon, TNS Aisa oraz czeskim Ministerstwem Edukacji.

Jako Office Leasing Director w Polsce będzie zarządzać zespołem odpowiedzialnym za wynajem powierzchni oraz odpowiadać za wszystkie aspekty komercjalizacji portfela nieruchomości GTC.

„Po ośmiu latach pracy dla GTC w regionie Europy Środkowo-Wschodniej jestem dumna, że mogę dalej przyczyniać się do rozwoju naszej firmy z poziomu centrali. Moim głównym celem będzie połączenie szeroko rozumianej opieki nad najemcą oraz innowacji przestrzeni biurowej z uwzględnieniem proaktywnego leasingu oraz celów ekonomicznych firmy” ­– mówi Justina Ivan.

„Cieszymy się, że Justina zdecydowała się przenieść do Warszawy by kierować naszym leasing teamem w Polsce. Jej proaktywne i innowacyjne podejście do klientów wzmocni relacje GTC z naszymi obecnymi oraz potencjalnymi najemcami, zapewniając możliwie najlepszy produkt na rynku” – powiedział Thomas Kurzmann, Prezes Zarządu GTC.

Justina Ivan posiada tytuł licencjata prawa. Ponadto, biegle posługuje się językiem angielski, niemieckim, holenderskim oraz rumuńskim.

GTC_JUSTINA IVAN

Globe Trade Centre S.A.

ul. KOR 45A, 02-146 Warszawa NIP: 527-00-25-113 T: +48 22 16 60 700 www.gtc.com.pl

Kraje GTC Bułgaria Chorwacja Polska Rumunia Serbia Węgry